Voor meer informatie bel 020 - 7726204
NL | EN

Home

Tailor Made Consultancy is een platform van vier onafhankelijke samenwerkende partijen met een breed scala aan specialismen. Een unieke en innovatieve samenwerking van interim search & recruitment in combinatie met valuation, corporate Finance (accountancy & belastingadvies) èn advocatuur. Deze samenwerking heeft geleid tot een full service advies platform.

Door de samenwerking wordt er niet alleen gespecialiseerde hands-on management kwaliteit binnengehaald, maar een op elkaar ingespeeld team van specialisten, die direct relevante input leveren. Het inschakelen van een interimmer voor uw tijdelijke vraagstukken is namelijk lang niet meer voldoende voor een snelle oplossing. Dikwijls stuit u samen met de interimmer op meerdere problemen dan alleen zijn vakgebied. Met haar partners zorgt Tailor Made Consultancy voor de benodigde capaciteit en kennis om structureel uw werkprocessen te stroomlijnen en problemen op juridisch, corporate finance (accountancy & belastingen), valuation en interim gebied effectief op te lossen. Brede strategische ondersteuning voor het MKB- en corporate sector, die u allerlei voordelen opleveren.

Waarom kiest u voor Tailor Made Consultancy?

  • Een gezamenlijk netwerk van interim managers èn specialisten
  • Een netwerk met absolute toegevoegde waarde voor u als klant
  • Specifieke branchekennis en to-the-point advies door middel van een pragmatische aanpak
  • Beschikking over een kwalitatief dienstenpakket, waardoor u als organisatie uw processen en kosten nog beter kunt managen
  • Oog voor resultaat, organisatie èn mensen.

De samenwerkende partners van Tailor Made Consultancy zorgdragen met een solide begeleiding voor praktische en grensoverschrijdende oplossingen en laten bedrijven hierdoor beter functioneren. Meer dan 125 vakprofessionals in Nederland èn een elke dag groeiend aantal interimmers staan voor uw klaar! Door het hechte samenwerkingsverband heeft u tevens toegang tot de kennis en ervaring van kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Israël en China. Diverse nationale en internationale expertise die lokaal kan worden toegepast.

Tailor Made Consultancy richt zich op:

CEO Mellon Medical: Displaying the right balance between listening and advising. They are a great soundboard, providing both challenge and support and above all sincerity. I recommend them as a business partner as well as a coach/matchmaker.