Voor meer informatie bel 020 - 7726204
NL | EN

Recovery & Pre-pack

Al meerdere malen zijn we benaderd voor opdrachten betreffende pre-pack trajecten alsmede recovery opdrachten. De gedachte achter de pre-pack is, dat de rechtbank op verzoek van het bedrijf in moeilijkheden een stille bewindvoerder benoemt, die voorafgaande aan een eventueel faillissement de doorstartplannen beoordeelt. Indien hij gefundeerd van mening is, dat die plannen voor de crediteuren de beste oplossing bieden, zal hij daaraan meewerken zodra hij tot curator is benoemd.

Via bijzonder beheer van verschillende banken en het insolventienetwerk van onze juridische partner kwam diverse malen het verzoek om financiële specialisten voor recovery of pre-packs te leveren. Dit voor bedrijven met een omzet tot € 100 miljoen.

Tailor Made Consultancy verwacht in 2015 een significante groei van deze opdrachten. Wij komen graag in contact met (interim) professionalsdie een gedegen ervaring in recovery opdrachten hebben en/of financials die kennis van zaken hebben m.b.t. pre-pack(s). In grote lijnen zoeken wij voor dit soort specifieke opdrachten naar (interim) professionals met het volgende profiel:

  • Solide ervaring qua samenwerken met de afdeling Bijzonder Beheer van diverse banken
  • Communicatief zeer kundig t.o.v. DGA’s en banken
  • Hoge mate van zelfstandigheid beschikken
  • Ervaring in diverse sectoren, zoals Productie, Industrie, Infra, Bouw, Retail etc.
  • Omzet bedrijven van € 10 tot 50 miljoen
  • Ervaring met familiebedrijven is een pré.

Bent u ondernemer en verkeert uw bedrijf in zwaar weer, dan is de pre-pack wellicht een oplossing. De samenwerkende partners van Tailor Made Consultancy zijn goed op de hoogte van deze ontwikkeling en zijn meerdere malen bij verzoeken om een pre-pack betrokken geweest. Neem gerust contact op met ons, want wie te lang wacht, ziet zijn opties snel in rook opgaan.

T: 020 - 7726204
E: info@tailormadeconsultancy.nl 

Managing Partner Erik Eversdijk
T: 06 -41861353
E: erik@tailormadeconsultancy.nl

 

 

CFO Global Averda: Taking care of the required capacity and knowledge in order to streamline work processes in a structural manner and to effectively solve legal, corporate finance (accountancy & tax), valuation, advisory and interim problems, adds value to everyone’s business and strategy. The collaboration of search & recruitment in combination with these advisory services is truly innovative and highly recommendable.