Voor meer informatie bel 020 - 7726204
NL | EN

Resultaten Advocatuur

Vanuit onze juridische partner kwam het verzoek een klant bij te staan afkomstig uit haar “Germany Practice”. Bij één van haar deelnemingen bleek de Managing Director door ernstige privéproblemen zijn functie al enige tijd neergelegd te hebben.

“Via verschillende gesprekken met de klant bleek, dat ze werd geconfronteerd met dramatisch omzetverlies en het weglopen van klanten. Voorts was er veel wantrouwen bij de holding en weinig vertrouwen bij het personeel binnen de deelneming”.

Tailor Made Consultancy leverde via haar recruitment partner een interim manager met uitgebreide kennis van de Duitse markt en de desbetreffende sector. Bijkomstig voordeel: zij had in het verleden bij een directe concurrent gewerkt in Duitsland. Mede hierdoor is zij gebleken het vertrouwen te herstellen bij de directie van de Holding, rust in de gehele organisatie te creëren, een strategisch plan voor de Duitse deelneming te ontwikkelen en uiteindelijk veel klanten terug te winnen. Na 1,5 jaar is de omzet verhoogt en het rendement flink verbeterd. Recentelijk is de interim manager gevraagd eenzelfde klus te klaren bij een andere buitenlandse deelneming (Polen). Tailor Made Recruitment is momenteel op zoek naar een permanente vervanger voor de Duitse Managing Director positie.

Ex CFO Fromageries Bel: I have been advised to meet Erik by one of his Tailor Made Consultancy partners. Communicating in a clear and direct way, Erik is a good added value in my job search and acts really as a true partner in which he explores a good view of my competences.