Voor meer informatie bel 020 - 7726204
NL | EN

Tailor Made Recruitment

Onze dienstverlening op het gebied van interim management krijgt ondersteuning krijgt van Tailor Made Recruitment. Zij is een professionele en betrouwbare partner, die u helpt met het oplossen van uw interim en permanente staffing vraagstukken binnen Finance, ICT en HR Sourcing.

Tailor Made Recruitment is een nationaal en internationaal opererende, zelfstandige organisatie die zich richt op het oplossen van personele capaciteitsvraagstukken bij profit en semi-profit organisaties. De kandidaten, die men doorgaans bemiddelt, beschikken over een afgeronde HBO- en/of academische opleiding gecombineerd met meerdere jaren relevante werkervaring.

Tailor Made recruitment is juist gefocussed op het gehele proces en niet alleen maar op het plaatsen van kandidaten. Via verschillende manieren van recruitment zoals Executive of Advertising Search, Headhunting of Database Search, zoeken zij een oplossing voor uw staffing vraagstukken

Haar kracht ligt bij het invullen van posities van senior professionals in het midden- en hoog kader met een salaris tussen € 60.000 tot 250.000,-. Tailor Made Recruitment is gespecialiseerd in het invullen van diverse (management en directie posities) binnen de vakgebieden:

  • Finance
  • ICT
  • HR Sourcing

 

General Manager JK Sucralose Europe BV : Erik Eversdijk can be recommended as a very communicative person with a lot of emphaty for the persons he is talking to as well as the situation. Erik is goal oriented combined with a getting things done mentality.